Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 23 augusti 2012


I dag får du en förhandstitt i mitt nya hem. Det är en 3:a på övervåningen i ett bostadsområde som kallas för Ringarna/Risselås.
 Det är lätt att trivas här. Det kändes direkt när jag kom in i lägenheten. Visst är den lite sliten och dann men det går alltid fixa med relativt enkla medel. Jag har faktiskt redan börjat lite smått.
Jag tycker om mitt vardagsrum. Jag har inte hunnit få upp något på väggarna än men det kommer.
Dessa kuddar kunde jag inte motstå när jag var i Sundsvall på Birsta. Hittade dem på en inredningsbutik som heter Boom. De var liksom bara klippt och skuren för mitt nya hem.
:O)

6 kommentarer:

 1. Tackar för titten!!!
  Verkligen ett smakfullt, vardagsrum...så jag förstår att du trivs!!
  Önskar dej en underbar dag, vännen!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Det händer grejer i ditt liv ser jag! Och du verkar njuta till fullo så det är roligt att se. Jättefina kuddar, vad kul att köpa till ny lägenhet. Tack för tipset om fäbodvallen i förra inlägget,Valsjöbyn har jag ju varit i igen och det är så vackert och eftersom jag älskar gamla fäbodvallar måste jag bara dit nån gång. Skärvångens ostar yes I like :) Ha det gott, kram Katta

  SvaraRadera
 3. Ja du verkar duktig på att fixa, men det var fint som det var och du kommer säkert att få till det så du får det ännu bättre.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Hej! där kommer ni att trivas ;=) kuddarna var jätte fina!kram kram Jessica

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Åh,vad jag känner med dig, har gott igenom det själv för några år sedan.
  Det ärsååååååååååååååååååå mycket som bara MÅSTE klaffa och det gör det tillslut!
  Härligt att du verkar trivas!

  Harlegat lite lågt med bloggeriet. Fem och en halv veckas semester är nu slut och det är dags att börja jobba för bröfödan!

  Jag följer dig som vanligt här på bloggen och jag önskar dig och barnen All lycka i ert fortsatta liv...... Puss på er alla ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag är nog lite dum och blåögd men jag börjar så smått förstå att något hänt här hos dig.. Jag önskar dig och dina underbara barn det allra bästa i framtiden. Jag kanske missförstår men ändå..........

  Kram Maidi

  SvaraRadera