Leendet du sänder ut vänder åter till dig
onsdag 18 juli 2012

Hej mina goda bloggvänner!
Jag antar att ni har funderat på vart jag har tagit vägen. Just nu sitter jag i en bil på väg till Ullared tillsammans med mina barn och mina föräldrar.
Det har hänt så mycket sedan jag kom hem i från Kroatien. Jag vet nästan inte vart jag ska börja.
Eftersom jag tror på att vara ärlig, och det vill jag vara mot er som troget har följt min blogg så kan jag berätta att jag ska separera från Gunnar. Ni har kanske lagt märke till att jag har tagit bort bilden på honom?
Jag har fått starka känslor för en genomsnäll och trevlig kille som heter Tomas. Våra känslor för varandra har under våren blivit starkare och under min resa till Kroatien fick jag verkligen tid att tänka och prata med min resekamrat.
Eftersom Gunnar och jag skulle ha ett gemensamt 40 och 50 års kalas så kände jag att det blev mer och mer ohållbart. Det skulle kännas fel, falskt och oärligt mot alla bjudna och främst mot Gunnar.
Fram tills nu har jag hunnit köpa en lägenhet, en 3:a. Jag har varit till IKEA och köpt möbler till den nya lägenheten.
Jag kan säga att jag har kännt mig väldigt splittrad men samtidgt har jag mått otroligt bra, nästan oförskämt bra.
Jag vet att många har haft åsikter om att det har gått alldeles för fort, men jag tror att det ändå har varit det bästa för att inte såra Gunnar ännu mera.
 Min relation med Tomas hann inte ta sådana stora proptioner innan jag berättade det för Gunnar.
Jag hoppas att ni har överseende med min frånvaro från bloggen. Jag kommer tillbaka när ni minst anar det och har kommt till rätta i min lägenhet tillsammans med mina barn. Jag börjar flytta när jag kommer hem i från Ullared. Då hinner jag få i ordning det mesta innan det är dags att börja jobba igen.
Ta väl hand om er.
Kramar Katarina
:O)

11 kommentarer:

 1. Fint skrivit min älskade vän. /Tomas

  SvaraRadera
 2. Kära du, jag brukar ju titta in här på din fina blogg och lämna kommentarer. Eftersom du är så öppenhjärtig här är det viktigt för mig att visa för dig att jag har läst vad du skrivit.
  Hoppas att du får en trevlig tur till Ullared (så nu är du i mina trakter igen hi,hi).
  Ta hand om dig, bara du vet vad som är rätt för dig!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Förstår dej precis!!
  Bättre att vara ärlig..och även om det är tungt..så kommer det så småningom att kännas jättebra!!
  Ha inte dåligt samvete, för att du mår oförskämt bra!!
  Njut och ha det gott min vän!!!
  Ha en bra dag på Ullared..och var rädd om dej!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Du vet vad jag tycker. Och jag tror mig veta att du hade erfarenhet och är klok nog att värna om dina närmaste i beslutet för din och er framtid. Jag önskar dig allt gott på ditt livs nya väg!!

  ...och ärligt talat, lite avis är jag nog t o m på din nyfunna förälskelse och lycka.....

  :)

  Kramar!!

  SvaraRadera
 5. Era kommentarer värmer verkligen ska ni veta. Det går inte i ord beskriva hur mycket jag uppskattar dem. Jag tror på att man vinner på att vara ärlig. Det kan såra för stunden, men blir oftast uppskattat när det har lagt sig.
  Kramar i massor till er :O) Katarina <3

  SvaraRadera
 6. Underbart att läsa Katarina! o jag vet hur underbar du är o ärlig. Du är värd detta o jag önskar dig ett stort lycka till o mys o må <3 o som sagt! håll huvudet högt! för folk kommer alltid tycka till o tro sig veta allt. Stor kram från mig. Anki k Larsson

  SvaraRadera
 7. Vad du är go och omtänksam Anki :O) Tack så mycket, jag uppskattar det verkligen jättemycket ska du veta. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera
 8. Hej Katarina!
  Ser att det händer mycket i ditt liv just nu och jag hoppas att alla i familjen kommer att må bra, när allt har lagt sig.
  Massor med kramar till dig och vi hörs framåt sensommaren, då jag hoppas komma igång med bloggandet igen.

  SvaraRadera
 9. Hej! tittar in till dig så här i sommartider..så ärligt och öppet du skriver,blir nästan lite tagen på sängen..fast som du skriver ärlighet varar längst,många är säkert i samma situation,men varken vågar eller orkar bryta upp.Lycka till med din nya kärlek man lever bara en gång ♥ kram Jessica

  SvaraRadera
 10. Tack så mycket "Äppelblom" och Jessica :O) era ord värmer och är otroligt uppskattade. Kramar i massor till er/Katarina :O)

  SvaraRadera
 11. Brukar kika in lite då och då, men nu bara kände jag för att kommentera.

  Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men kan bli bra ändå i slutändan. Alltid sårar man någon på ett eller annat sätt. Men precis som du säger. Ärlighet varar längst!

  Lycka till med ditt nya liv Katarina! Och mår du bra, så mår de i din omgvning/de närmaste bra =)

  Stor kram från Linda D

  SvaraRadera