Leendet du sänder ut vänder åter till dig
söndag 20 maj 2012

Vilken minsta sagt annorlunda vecka detta har varit. Helt olika alla andra veckor. Det har varit en hel del resande och bara en dag på arbetet.
Just nu sitter jag på tåget som ska ta mig från Stockholm till Östersund. Sedan ska jag vidare hem med bil till Strömsund. Jag har redan avverkat 2 tågsträckor vilket den första påbörjades kl. 10.47. 
Det är riktigt behagligt att sitta på ett tåg helt ensam har jag upptäckt. Jag behöver inte prata och jag har definitivt inget ansvar för någon annan än mig själv. På centralstationen i Stockholm är det alltid en fröjd för ögat att se alla dessa människor och modegenrer. Jag går liksom och småler för mig själv när jag ser hur en del människor klär sig, och beundrar dem och deras stil.
Jag har nu varit hos en av mina bästa vänner Lena och hennes man Jonas i Frillesås. Det var första gången jag var där och fick se vart och hur de bor. Frilleås ligger väldigt fint, ca 2 mil från Kungsbacka, och huset ligger max 5 minuters gångväg ner till havet.
Jag åkte främst ner för att vara med på Lena och Jonas kombinerade bröllops och 40 årskalas.
  Festen höll till på en väldigt vackert belägen resturang (Fridas) vid havet i Kärradal. De bjöd på fantastiskt god mat och dryck, det var buffé och en riktig trevånig bröllopstårta (bildbevis kommer senare) Jag träffade många glada och trevliga människor, och Lena och Jonas visade bilder från deras bröllop i USA den 12 april. Ett riktigt strandbröllop.
Jag känner mig så otroligt glad och tacksam över att jag fick möjligheten att få umgås med dessa fina och gästvänliga människor. Det betyder så otroligt mycket när man inte träffas så ofta.
Detta ska jag leva på länge.
:O)

6 kommentarer:

 1. Härlig helg du haft!! Skönt att ngn gång..vara själv, och umgås med goda vänner!!
  Ha en fortsatt trevlig resa!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Så roligt att få träffa härliga goa vänner ♥ det är som du skriver sånt man får leva på länge!ha en fin vecka!kramiz Jessica

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig helg du verkar ha haft. Det var du värd!

  SvaraRadera
 4. Det var trevligt att ha dig här vännen!

  SvaraRadera
 5. Oj, kärradal då har du inte varit alls långt härifrån knappt 1 mil.
  Ha en fin kväll!
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Hejsan

  Den 5:e bilden gillar jag.....den som heter: 22 årig vännskap....Där ser man riktigt hur bra vänner ni är.

  SvaraRadera