Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 17 februari 2012

Nu har fredagen anlänt. Dagen som de allra flesta ser fram emot. Och som jag förstår är den bästa dagen för många på hela veckan. För mig är det både och. Är jag ledig eller går på ledig helg på en fredag så njuter jag extra mycket. 
Här i Strömsund lyser solen. Jag ska snart bege mig ut på en promenad. Sedan ska jag tillbringa större delen av den här helgen på arbetet.
I går hann jag med en massa nödvändiga saker med tvätt odyl., så i dag behöver jag inte tänka på någonting sådant.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Jag måste bara nämna att jag beundrar väldigt många bloggare, inte minst Leila, som verkligen lägger ner mycket tid och energi på att göra sina bloggar så fantastiskt tilltalande med bilder på fina föremål, maträtter, bakverk, blommor etc etc. Oftast är det otroligt fint arrangerat och upplagt, i fina miljöer som harmonerar både i färg och form. I bland skulle jag önska att jag också kunde göra det, men jag är nog mera av den enkla sorten. Det får inte bli för tillkrånglat för då tycker inte jag det blir lika roligt. Jag drar sällan i gång några större projekt som jag vet att jag inte hinner eller orkar slutföra inom kort.
 Någongång i bland kanske jag gör mig för lite extra.
Sedan så skulle inte min ekonomi räcka till att inreda, som går hand i hand i stil och färgtoner med varandra. Jag tror att jag är en sådan person som gillar lite av varje. Sedan skulle det naturligtvis vara roligt att ha det mera rent och stilfullt, men jag tror inte att det fungerar i det här hemmet, i alla fall inte så länge barnen vill röra på sig och drar fram grejer, och det måste de självklart få göra.
Möjligheten att vinna en större summa pengar för att kunna renovera både det ena och det andra är ju heller inte särskilt stor, så tills vidare får jag vara nöjd med det vi har, och dutta på med diverse prylar när jag känner att det finns utrymme i ekonomin.

Hoppas att solen lyser på dig också.
Jag önskar dig en ljuvlig helg.
Tills vi ses igen.
:o)

5 kommentarer:

 1. Det viktigaste för mig är inte en massa fina saker, utan att alla runt omkring mig är friska och mår bra.
  Men ..., visst vill jag också "dutta till" det ibland.
  Ha en trevlig helg och kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så sant, men jag mår också bra av att ha fint och rent runt omkring mig. Önskar dig också en trevlig helg. Kram!

   Radera
 2. Ja, fredagar är underbara särskilt mina lediga.....

  SvaraRadera
 3. Jag väljer din blogg före Leilas, vilken dag som helst. Här är detbhjärta bakom varje rad.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Anneli :O) vad glad jag blir. Kram Kram!

   Radera