Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 7 januari 2012

Jag vet att jag har skrivit om detta förut, men för nytillkomna så vill jag bara rekommendera er att fritera kycklingfilé med jasminris och sötsur sås.
Jag skär kycklinfilén i bitar. Kryddar med salt och peppar. Vänder i frityrsmeten och sedan ner i fritösen. De är färdiga när de är gyllengula. Innan ni ska äta så kan ni sänka ner dem i fritösen en kort stund. Låt rinna av.
Vi brukar även äta papadums till, när fritösen ändå är i gång. De är spröda, som chips ungefär och väldigt goda. De läggs ner i fritösen på högsta värmen, och de är klara på några sekunder. Låt rinna av.
:O)

3 kommentarer:

 1. Det där ser så otroligt gott ut Katarina och jag blir så sugen varje gång du skriver/säger att du ska göra det! Kan tänka mig att det var en riktig höjdare vid middagsbordet :-)

  Är inne och kikar på din blogg och blir beundrar dig lika mycket som alltid över din skrivarglöd och känslan över att få läsaren (mig själv och säkerligen många andra) så intresserad!

  Stor KRAM till dig från mig!

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen så gott som det ser ut.
  Tack snälla snälla Linnea :O) Jag blir såå glad. Uppskattning kan jag aldrig få för mycket av. Tycker så mycket om dig. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera