Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 26 november 2011

Jag har inte tagit fram en enda julsak, jag har inte satt upp julgardiner, jag har inte bakat lussekatter eller pepparkakor. Jag har med andra ord inte gjort någonting. Så i morgon när det är första advent så kan jag inte ens tända första ljuset till frukost som jag brukar göra.
I stället har jag följt med Petter till Frösön och tittat på när han och hans lagkamrater i P10 spelade två innebandymatcher, och det kan jag lova att det var det värt mer än allt bullbak och julstök i världen. De spelade kanonbra i dag, och vann båda matcherna med 15-2 och 8-5. Sista matchen var riktigt spännande då det var 3-3 i halvlek. Det är en ren ynnest att få dela barnens intressen och aktiviteter, och allt det som händer runt omkring dem. Jag vill att barnen ska känna att de har närvarande föräldrar och att vi kan prata om det som hänt sedan.
Och jag är fullständigt säker på att det blir jul ändå.
:O)

3 kommentarer:

 1. Vad du tänker rätt. Barnens uppväxt får vi inte igen.Men den tid vi tillbringar tillsammans när de är "små" får vi igen dubbelt upp när de är vuxna, tro mej. Jag vet.

  SvaraRadera
 2. Klokare ord kan inte skrivas!!!!!!!!!

  Åh, vad jag skrattade gott åt korten barnen själva hade tagit, ha haha ha ha......

  Kram

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!
  Åhh vilket bra inlägg!! Häller med dej...tänk om flera gjorde som du!!
  Visst...jul blir det varje år...men vara med barnen på deras aktiviteter..gör det inte!
  Tack gulliga du...för dina alltid så fina kommentarer hos mej!! Dom värmer sååå gott!!
  Ha en fortsatt mysig söndag!
  Kram Annika

  SvaraRadera