Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 18 oktober 2011

En helt vanlig tisdag

Det är långa arbetsdagar. Jag började kl 8, men har varit vaken sen kl 6.
På jobbet är det inte många minuter som det är lugnt. I vanliga fall har vi fikapaus ca. kl 10, men i dag fick jag fika strax före kl 11. Under fikapausen händer det ganska ofta att vi får springa på larm. När vi kommer tillbaka så kan kaffet eller teet hunnit kallna. Kl. 12 hade jag lunch. När jag kom hem kokade jag makaroner och stuvade dem så att det skulle gå fortare för Gunnar att ordna middag till barnen som ska på innebandyträning kl. 17. När jag kom tillbaka på jobbet hade jag medarbetarsamtal med min chef. Strax efter att det var avslutat hade vi månadsmöte. Kl. 15 åkte jag på vattengympa. Åter på jobbet kl. 16.30-17.30. Kastade snabbt i mig middagen och plockade ur diskmaskinen. Åkte ner på sporthallen och hämtade Elias och Moa som skulle vidare på pingisträningen till kl. 19. Åkte för att handla, men när jag står i kassan så märker jag har glömt kortet hemma. Det man inte har i huvudet....
Åker hem och hämtar kortet och tillbaka på affären. Svänger förbi hos mamma. Hämtar Moa och Elias. Åker hem i ca. 45 minuter, sedan åker jag och hämtar Petter på sporthallen. Har druckit te och ätit en tårtbit som bästaste svåger bjudit oss på i kväll. Nu är kl. snart 22 och jag tror att jag går och knyter mig.
Detta är kanske vansinnigt ointressant för er att läsa, men för mig är detta min verklighet. Det är så här min vardag ser ut en helt vanlig tisdag.
:O)

5 kommentarer:

 1. Men kära du...vilken dag! men tänk så konstigt det är..när man väl är uppe i allt..så fungerar det. Man hinner knappt känna av att man är trött!!
  Hoppas att dagen idag..blir lugnare!
  Ha en underbar dag!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. När man har barn så får man sällan ligga på latsidan..det ska skjutsas och hämtas och passa tider hit och dit..+ allt annat runt dom. Sen har man ju allt annat som ska roddas också.

  kram

  SvaraRadera
 3. Dagen i dag har varit något lugnare Annika :O) Första snön kom i dag, men inget som la sig.
  Ja visst är det konstigt? man känner sig som en duracellkanin, men sätter jag mig en sådan gång så är det så gott som kört. Det är många gånger tekoppen har varit på väg att tippa ut handen. Kram Kram :O)

  Ja det ska gudarna veta Strömma, du har det fortfarande starkt i minnet fast det var länge sedan det var som hektigast för dig kan jag tänka? Skönt att fler har förståelse. Kramar :O)

  SvaraRadera
 4. Det blir inte lättare eller lugnare när dom blir tonåringar. Det ska servas då också med skjutsar.

  Det blir på ett annat sätt än då dom var mindre, med allt som händer runt dom. Du får se själv när dina blir tonåringar *ler*.

  SvaraRadera
 5. tight schema....


  vad vackra foton!

  SvaraRadera