Leendet du sänder ut vänder åter till dig
söndag 4 september 2011


Vill du vara otrogen?
Tar din man dig förgivet?
Är du gift eller har ett fast förhållande? Gör livet levande, inled en affär i dag.
Jag blir så upprörd och arg när jag läser att det finns företag som mer än gärna skor sig på andras olycka och i princip uppmanar folk att vara otrogna. Alla har förstås ett val.
Om folk har behov av att vara otrogna så tror jag att de är kapabla att vara det utan hjälp av speciella dejtingsidor.
Vad ger detta för bild till våra barn?
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
I går tittade jag på filmen om Cornelis Vreeswijk. Det jag inte visste var att han kom ursprungligen från Holland och att han aldrig blev svensk medborgare. Många av de visor som spelades i filmen har jag aldrig hört förut. Han levde i det närmsta ett självdestruktivt liv med mycket sprit, tabletter och svartsjuka. Han satt i fängelse ett flertal gånger. Kvinnorna avlöste varandra efter skilsmässan med Jacks mor.
Cornelis var en hyllad person med många talanger.
Tragiskt nog avled han endast 50 år gammal, ensam, i levercancer.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Elias är fortfarande sjuk. I dag är det 10:e dagen som han har feber. I går kändes det som att måttet var rågat. Jag ringde till sjukvårdsupplysningen och en läkare ringde upp mig. Han skrev ut hostmedicin som jag kunde hämta ut på apoteket. Senare blev jag påmind av vänliga och omtänksamma människor att begära ett crp, så jag ringde åter upp sjukvårdsrådgivningen, och efter ett par timmar fick vi komma upp på hälsocentralen. Crp´t var något förhöjt, men läkaren skrev inte ut någon annan medicin. Så där står vi i dag. Som det verkar så blir det ingen skola i morgon heller. 
Stackars lilla vän.
:O(

5 kommentarer:

 1. Krya på sig!
  Ha en fin söndagskväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Men vad är det för företag som håller på med sånt, idioter!! Skulle också vilja se Cornelisfilmen. Stackars din son, förstår inte varför de på vc inte tar in honom självmant för crp och andra prover om han haft feber i så många dar. Dåligt av dem. Men ge dig inte stå på dig så han får komma in. Kram Katta

  SvaraRadera
 3. Jag tror att våra barn växer upp och kommer att vara ganska svåra att få med sig för obskyra företag eftersom de är vana vid reklam och att folk som ungarna här säger "de vill bara ha våra pengar". Att göra livet levande kan man göra på en massa sätt utan affärer... Det blir nog mest trassel...
  Hoppas Elias Kryar på sig blixtsnabbt. Kram

  SvaraRadera
 4. Det är med förfäran man inser vad datorn kan användas till . Ett så bra verktyg att användas i bra syften .
  Dessutom har det kommit ut en bok skrivna av kvinnor om hur enkelt det är att skilja sig och vilka fördelar det är att ha delad vårdnad av barnen , vilket gör att du har lediga helger då andra parten har barnen . Då kan du enligt boken leta dig nya dejter hur ofta och hur mycket du vill .
  VART KOMMER BARNEN IN ? Vem för deras talan om hur de upplever seperationer ?
  Betänk att varje barn reagerar olika eftersom varje barn är en enskild individ även om man har syskon !
  Till sist skulle jag vilja veta vilka SYFTEN dessa människor har som går utmed slika uppmaningar !

  SvaraRadera
 5. Cornelis var en av mina stora favoriter en gång i tiden.. Jag har inte sett filmen för jag gillar inte riktigt han som spelar Cornelis..
  Otrohet är så futtigt men jag visste inte att det fanns företag som uppmuntrade till det...
  Sicken härlig paj du hade här nedanför...

  Kram Maidi

  SvaraRadera