Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 7 juli 2011

Jag kan inte titta mig trött på denna gudomligt vackra blomma. Jag förstår att humlorna älskar den. De återkommer och fyller på pollen i "fickorna" på bakbenen. Det är fascinerande hur naturen hela tiden sköter sig själv. Alla finns vi till för att vi har en eller flera uppgifter att fylla på jorden. Vi skulle inte klara oss utan varandra.

I dag har Dundermarknaden kört i gång med tivoli, marknadsstånd, dans och artistuppträdande. I kväll är det Jay Smith som står på scenen. Vi kan höra dunket ända hit. I morgon kväll är det September som står för underhållningen och då ska barnen vara där och lyssna och titta. Vårt lilla samhälle lever upp under dessa dagar och folk går man ur huse. Det finns något för alla, ung som gammal.

Vädret har varit helt fantastiskt i ett par dagar. Då gäller det att passa på att utnyttja tiden på utebadet maximalt. Jag vet inget annat utebad i Sverige som är gratis, och det känns som en förmån för oss som bor här att få tillgå. Utebadet är guld värt och barna älskar det. Alltid träffar vi någon som vi känner.
Vi passade även på att äta surströmming ute på altanen (under det nya och fina taket) i kväll. Efter en dag i solen kunde det inte smaka bättre med det salta tillsammans med de övriga goda tillbehören.
:O) 

3 kommentarer:

 1. Surströmming... mums... och vilka fina Pionbilder... Kram

  SvaraRadera
 2. Såå underbara bilder!
  Här är vädret sådär..just nu regnar det..men är varmt!
  Skulle gärna vilja se solen ..lite!
  Önskar dej en fortsatt underbar dag!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Så fin bild du tagit på en underbart vacker pion. Kram
  Hanna

  SvaraRadera