Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 15 april 2011

I går letade jag febrilt efter vårtecken. Solen sken så fantastiskt skönt och härligt, så jag tänkte att nu om något så borde jag i alla fall få se något sött, litet och gult sticka upp ur backen. Jag tog en promenad på ca. 40 minuter, så chansen hade kunnat vara ganska stor, men vart jag än gick så såg jag tyvärr bara skräp.
En allt för vanlig syn just den här tiden på året då allt tinar fram, som legat gömt under snön.
Det låg flaskor och burkar slängda, hela och trasiga på marken på väldigt många ställen. Jag blir både ledsen och besviken över hur människor skräpar ner och verkar tänka att det är någon annan som ska plocka upp efter dem. Det är hemskt att folk inte vet bättre, och tar förvana att kasta det man har tagit med sig. Det är trots allt vuxna människor, eftersom det är sådant som de har burit hem i från systembolaget som ligger på backen. Jag tycker synd om dem som måste fara runt och städa efter andra.
Och det ser definitivt inte bra och trevligt ut.

Jag fick i alla fall ett fint kort på Vattudalsbron i vårsolen.
Jag önskar er alla en ypperligt skön och trevligt helg.
:O)

5 kommentarer:

 1. Jag får lite hemlängtan när jag ser bron,men snart så ska jag komma till ström och pyssla om syrran och lillbebisen,han måste ju bara komma först:O)Trevlig helg och en stor kram från edinge

  SvaraRadera
 2. Lortsverige ! Allehanda skräp , alltför mycket att räkna upp , samt all denna hundskit som man trampar i överallt . Det är ju hundarnas naturliga toalett , och hundägarna BORDE ta upp efter dem, eftersom de BORDE ha förstånd till det ! Men ack nej ! Bedrövligt !

  SvaraRadera
 3. Usch och fy för alla nedskräpare. Jag håller med dig. Var jag än promenerar så letar jag efter t.ex. vårtecken eller nåt annat litet fynd men oj så ofta man bara går och fnyser över allt som ligger utmed vägar och stigar.
  Själv slänger jag ju inte det allra minsta skräp i naturen.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Ja, man blir brydd. Åkte skidor på sjön igår förbi några fiskare med bra mycket packning. När jag åkte tillbaka var de borta men något låg kvar på isen - en engångsgrill och några ölburkar. Jag plockade upp skiten och åkte med dem de 100 m till land där det finns en soptunna. Blir bara "aningens" arg!

  SvaraRadera
 5. Önskar dej en härlig Påsk!

  Kram Maria

  SvaraRadera