Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 19 april 2011

Ett kärt återseende

I går hade jag en dejt med Lena och hennes mamma. Vi träffas i snitt ett par gånger per år så det är alltid lika roligt och trevligt. Det finns alltid en massa att prata om. Lena berättade att hon och Jonas ska gifta sig i USA nästa sommar, vilket säkert kommer att bli hur häftigt som helst. Och om en månad ska de åka till Paris. Det är i samma veva som vi är i Ullared, så ev. så hinner vi ses kvällen innan de åker. Lena har bara 3 mil till Ullared. Tänk den som ändå hade det. Då skulle Ullared ligga i Hammerdal, typ. Det vore nått det.
Om dagen innan var en dålig dag, så var dagen i går motsatsen, alltså en mycket bra dag.
Möten med människor som jag tycker om ger mig så mycket positiv energi.
Lena och jag har kännt varandra i 20 år i år. Vi lärde känna varandra när vi gick barnskötarutbildningen på Arnljotskolan på Frösön 1991-1992. Det är roligt att vi kan hålla kontakten trots avståndet. Det känns som vi kommer att hålla kontakt hela livet. Friends forever!
:O)

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Det var jättetrevligt att träffas, även om det blev en liten snabbvisit. Förhoppningsvis kanske vi kan ses en sväng när du är i Ullared, vi går höras framöver. Helt otroligt att det är så länge vi känt varandra. Vart tar tiden vägen?! Är glad att ha dig som vän och ser fram emot många mer år av vänskap.
  Friends Foever!
  Kram, Lena.

  SvaraRadera
 2. :O) Mycket har hänt dessa 20 år. Men inte känner vi oss så mycket äldre? bara en massa erfarenhet och minnen rikare :O Tack för att du finns min vän. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera