Leendet du sänder ut vänder åter till dig
söndag 27 februari 2011

Söndagmorgon

Solen har stigit upp. En ny dag har randats.
När jag tittar ut ser jag dessa skapelser. Och upptäcker att de inte är raka, som vanliga istappar. Det är roligt att se hur naturen formar sina egna former och mönster.
Och det beror helt och hållet på vad det är för temperatur och väder just då.  
Petter och Gunnar har åkt till Hammerdal. Petter ska spela två matcher (innebandy) och den första är kl. 10. Jag jobbade i går och kände att jag måste få ta det lugnt en morgon, för i morgon är det full rulle igen. Så jag, Moa och Elias ska åka dit tillsammans med mamma och pappa till andra matchen kl 14. Innan dess tänkte jag att vi ska hinna en stund till slalombacken. Just denna årstid som vi kallar för vårvintern är så pass kort så vi måste ta alla tillfällen i akt.
På söndagkvällarna tränar barnen golf både praktiskt och teoretiskt 2 timmar.
Det är väldigt mycket sport i den här familjen. Och vi trivs med det.
Jag personligen är väldigt mycket för att vara ute i alla dess former, dock inte längdåkning ska jag tillägga.
I går kväll tittade vi på melodifestivalen. Det har inte riktigt blivit som jag har velat, men det är väl det som kanske är tjusningen också. Några otippade kandidater. Kan inte säga att jag har någon klar favorit. Jag hoppas i alla fall att Shirley´s angels går vidare till finalen. I går tyckte jag att Julia Alvgard var riktigt bra, men hon gick inte ens vidare till andra chansen.
Nu mina bloggvänner önskar jag er en ypperligt skön och trevlig söndag. Vad ni gör med den är säkert väldigt varierande, men huvudsaken är att den blir till din belåtenhet.
KRAM!
:O)

3 kommentarer:

 1. Påminner om extremt långa (smått äckliga) naglar! Fast föredrar dina istappar!

  SvaraRadera
 2. Ha en fortsatt fin söndag!
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. ... och jag hade varit ute med hunden och kom in lagom till gårdagskvällens bästa inslag i hela Melodifestivalen: The Ark!! ;))

  Kram på er!

  SvaraRadera