Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 29 oktober 2010

Plötsligt dök den upp bakom taket, solen som gör underverk. Ljuset som vi så väl behöver. Jag kan inte annat än att bli glad och upprymd.

Barnen går sista dagen på skolan innan höstlovet. Sedan blir de lediga i 9 sköna och härliga dagar. Jag lyckades stöka undan sådant som jag helst drar lite på i går. Jag gjorde i ordning skolkorten som ska skickas tillbaka, skrev fritidsschemat till Moa och Elias, fyllde i uppgifter och jultidningsbeställningar för tre förlag och så fyllde jag i blanketterna för vårdval. För mig är valet solklart, det blir den Nya Närvården AB, där jag och min familj alltid får samma läkare, vilket känns otroligt tryggt.
Denna helg är en arbetshelg för mig.Så nu försöker jag ladda inför den och göra sådant som jag tycker är roligt. Jag tror att jag är ganska duktig ändå på att prioritera mig själv då och då, och hitta balansen. Att komma ut är något jag värderar högt så nu tänker jag ta en promenad ut i skogen och leta mig lite tallris som jag kan ha i "mjölkkrukan" på bron. Hoppas att ni mina bloggvänner kan njuta av helgen och ha det riktigt trivsamt.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du fick lite tallris med dig hem till mjökkrukan på bron, det blir ju så välkomnande.
    jobbar också i helgen.
    Kramar:)

    SvaraRadera
  2. Tyvärr hittade jag inget tallris, men det blev gran och enris i stället. Jag tog med mig lite på jobbet också och satte på bordena. Det blev uppskattat. Kram :O)

    SvaraRadera