Leendet du sänder ut vänder åter till dig
söndag 24 oktober 2010

Björn ägde scenen

Dagen som jag sett fram emot så länge kom så äntligen i går. Dagen då jag skulle åka till Örnsköldsvik och titta på Björn Skifs. Det var som en dröm. Jag behövde bara sätta mig på bussen, sedan kunde jag tryggt och säkert luta mig tillbaka. När vi kom fram serverades en trerättersmiddag på restaurang Victory på Fjällräven center (fd. Swedbank arena).
19.30 satte showen i gång och de körde på i ett kör till kl. 22. Jag ville så gärna stoppa tiden, för när det är något som är så där riktigt riktigt bra så går det alldeles för fort. De bjöd verkligen sin publik på en enastående och helt fantastisk show.
De sk. kulisserna ändrade hela tiden färg och form. Grymt imponerande och fascinerande. Björn & comp. bjöd på sig själva, blandade sång/dans och prat på ett mycket professionellt sätt. Publiken sjöng med och stod upp när han sjöng sina mest populära låtar.
Och många härliga skratt fick vi. Jag känner mig så glad och tacksam att jag fick vara med om denna KANON kväll med många trevliga och glada människor.

3 kommentarer:

 1. Ni ser ut att ha haft en suveränt trevlig kväll!! God mat, fantastisk show och trevligt sällskap - kan det bli bättre? Jättekul!
  Kram
  Towa

  SvaraRadera
 2. Nä det kunde inte bli bättre :O) Kram Katarina.

  SvaraRadera
 3. Härligt att göra något roligt, det ger energi att orka med vardagen med jobb, familj, ja allt du beskrivit i ditt senate inlägg.
  Kram! Malin

  SvaraRadera