Leendet du sänder ut vänder åter till dig




onsdag 1 september 2010

Bron över Vattudalen

Jag går ofta den här vägen för att komma nära vattnet. Jag saknar riktiga gång och cykelvägar här där jag bor. Det skulle verkligen uppskattas av fler än mig om vi fick vägar för oss som gillar att gå och cykla. Nära skog och vatten. Att gå är en lis för själen och bra för hjärtat :O)
Vattengympan satte ingång i går med dunder och brak. Ett helt nytt program som vi ska lära oss. Det var roligt att träffa "gänget" efter sommaruppehållet igen. Man blir som tajta fast alla inte känner varandra. Vi skrattar och har roligt tillsammans.
Det är det som gör träningen så rolig. Det ska inte kännas jobbigt.
Det är inte minst bra för välbefinnandet att hitta ett sätt att motionera som stämmer överrens med en själv. Jag känner mig glad, pigg och nöjd.
:O)

3 kommentarer:

 1. Tack så mycket för din snälla kommentar, blev gald.Ja nog kunde de utveckla lite gång och cykelbanor där uppe i Ström alltid, själv funderar jag alltid på varför det inte finns några riktiga övergångställen kvar där man fattar ju inte vad som menas med de övergångar som är där nu.Vatten gympa låter roligt det skulle nog passa ett vattendjur som mej med :) Kram Katta

  SvaraRadera
 2. Du är så välkommen som följare av min blogg, tack för att du vill.
  Vad skönt det låter med vattengympa det skulle jag vilja gå på.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 3. Kan bara hålla med dig Katta, mycket märkligt det där med övergångställena, förstår inte hur de tänker. Vi har däremot en hel del vägbulor lite här och var på samhället. Vattengympa är jättekul och en bra motionsform.

  Tack Marie, du finns med i listan nu :O)

  SvaraRadera