Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 6 juli 2010

I kväll lutar jag mig tillbaka med nymålade tånaglar, och med riktigt gott samvete kan jag titta på Allsång på Skansen.
Jag har hunnit få en massa gjort inne i dag, och det känns så himla skönt. Det är sådant där som jag har gått och tittat på och smått retat mig på. Det är bara det att när jag håller på att gräva i "skiten" så upptäcker jag ju bara mera "skit". Jag behöver inte direkt känna mig göralös.
Samtidigt njuter jag av att vara ledig och inte ha en massa tider att passa.
I morse tassade jag upp lite tidgare för att i lugn och ro få sitta och titta på Oliwer Twist, som jag har lånat på biblioteket. Den räcker nämligen i 3 timmar, så mitt mål var att i alla fall få se hälften innan något av barnen vaknade. Jag hann bara sätta mig med frukostbrickan i vardagsrummet så var ju det målet spräckt. Egentid är det ont om i det här huset. Men jag ska inte klaga, jag har ju valt det själv.
Efter lunch kom barnas tremänningar hit och de satte fart på företagsamheten omgående. Det ritades teckningar för försäljning. I början gick det lite trögt, men sedan lossnade det och de fick in 57 kr. Deras mål är nämligen att åka till Östersund och gå på storsjöbadet, bowla, äta ute och gå på bio. För att inte krossa deras dröm/mål så föreslog jag lite försiktigt att de måste nog höja priset från 2 kr. till 5 kr. per teckning om de ska lyckas skrapa i hop så mycket pengar. Då skulle det omgående kallas till möte för att bestämma hur de skulle göra. Jag gillar verkligen deras framåtanda och hoppas verkligen att de så småningom i alla fall kan göra någonting av det som de vill göra.
:O)

2 kommentarer:

  1. Läckert *S* du blev nöjd förstår jag..Ja du min vän, egentid är något vi får njuta av när vi är pensionärer när både barn och barnbarn klarar sig själva.. *S* Nej skämt å sido hur jobbigt det än är ibland så älskar man dom ju av hela sitt hjärta. Fint skrivet av dig som vanligt Kramizzar Mia

    SvaraRadera
  2. Skriver under på allt du skriver min vän. Tack för att du tycker om det jag skriver :O) Kramar

    SvaraRadera