Leendet du sänder ut vänder åter till dig
tisdag 6 april 2010

Påskhelgen

När jag ska summera påskhelgen som gått så kan jag inte skriva någonting annat än att den har varit KANON!
På skärtorsdagskvällen kom Gun och Bertil hit för att tillbringa helgen med oss och vi fick möjlighet att få rå om dem riktigt ordentligt.
Bertil och pappa
Vi gjorde vårt allra yttersta för att få ut så mycket av dagarna som möjligt, och bjuda dem på sådant som vi uppskattar mest och bäst med att bo här.
Vi hade två dagar fyllda med pimpelfiske och tillagning av kolbulle och mackjärnsmackor.
Elias
Tredje dagen gjorde vi en utflykt till Backe (Landsomberget) där barna fick möjlighet att åka slalom. Vädret visade sig från sin allra bästa sida och gav oss sol och värme.
Till lunch åt vi vietnamesisk buffé.
Gun och mamma
På kvällarna efter intagandet av extremt goda (gourmet) middagar blev det samkväm i glada vänners lag med pokerspel och trevliga diskussioner.
Moa
Vi konstaterade på söndagskvällen att det alltid går alldeles fort när man har roligt, så även denna helgen. Men vi ska snart ses igen. Vi planerar redan för nästa möte.
Vi känner en oerhörd tacksamhet att vi har en sådan fin kontakt med Gun och Bertil och att vi har lyckats hålla kontakten allt sedan 1999 då vi träffades för första gången på Kreta under en båttur över till Santorini, och trots att det är 97 mil mellan oss.
På annandagpåsk (måndagen) åkte jag och Maria med barnaskaran och åkte slalom i Ålåsen. Vi var totalt eninga om att detta är livskvalitet för själ och hjärta. Att få vara ute, vara tillsammans, ha roligt och samtidigt röra på sig är en optimal kombination.
I dag tog vi med oss barna och grillade i Strand.
Jag tycker att vi har fått ut maximalt av dessa dagar och har verkligen utnyttjat dem på det absolut bästa sätt man kan tänka sig.
Jag känner mig så nöjd och tillfredsställd på alla sätt och vis. Det känns som att jag ger barnen någonting som betyder mer än alla tvspel och datorer i världen.
:O)

3 kommentarer:

 1. Ni ser verkligen ut att ha haft underbara dagar! Tänk vad roligt att vädret verkligen har varit på vår sida denna påsk.. :-) Vi ses snart.. Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Instämmer i att det varit toppensköna dagar i Jämtland och nu ser vi fram mot sommarens besök hos oss.
  Kram Gun

  SvaraRadera
 3. Mysigt ni haft...ni är så duktiga på hitta på saker i er familj :) kram kram

  SvaraRadera