Leendet du sänder ut vänder åter till dig
måndag 25 januari 2010

Jag har skrivit det förut och jag måste bara skriva det igen.
VARJE MÄNNISKA BÄR EN HISTORIA.
Alla människor bär på en ryggsäck med olika innehåll. En del ryggsäckar är lättare medan andra är tyngre, och just det tycker jag är så otroligt fascinerande och intressant.
Människan är ett fenomen från början till slut.
Jag tror att allt som sker har någon slags mening. Givetvis på gott och ont.
Om det inte hade någon mening så tror jag att mitt liv sannolikt hade sett helt annorlunda ut i dag. För hela livet har jag ställts inför val och beslut som jag måste ha tagit ställning till för eller emot.
Min livsväg har minst sagt varit krokig. Ibland har jag tagit en omkrok och hamnat på en raksträcka.
Jag kan definitivt inte skryta med att mitt liv har varit enkelt, och på något sätt så tror jag ändå på att det helt klart har varit det nyttigaste för mig. Att aldrig ta något förgivet, att ta eget ansvar och att jag kan stå på egna ben.
Om man får allt serverat lär man sig inte att uppskatta och värdesätta det där lilla lilla guldkornet som man annars inte skulle ens ha lagt märke till.
För hur det än är så har jag alltid lärt mig något av allting som har skett, och ur allt det svåra och jobbiga så har jag gått stärkt ur det på det ena eller det andra sättet.
Det är det jag har lärt mig av. Det är det som har gjort mig till den jag är i dag. Så på sätt och vis kan jag tacka alla dem som gjort mig illa men, mest dem som berikar mitt liv med kärlek, trygghet och vänskap.
:O)

2 kommentarer:

  1. Fint skrivit och det är ju så det är Kramizzar Mia

    SvaraRadera
  2. Kramar och tack :O) Katarina

    SvaraRadera