Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 17 oktober 2009

Vilken tur att alla dagar inte är lika.
I går dejtade jag Anna på Saga så vi åt lunch tillsammans. Det kändes som år och dar sedan. Men det är det som är så skönt med vänner som man kan känna en kravlös relation till. Ingen blir sur på den andre. Vi sitter nämligen i samma båt med arbete, barn och ja allt det där andra som man måste och hinna med. Fast vi inte träffas så ofta så känns vi ändå aldrig främmande för att prata om allt som rör livet. Men på en timme blir det förstås lite komprimerat :O)
Sedan hann jag med en promenad med Maria innan det var dags att sno i hop salladen och svida om och åka till Renån. Vi var ett gäng jobbarkompisar som åkte och överraskade vår "passionerade" (pensionerade) arbetskamrat Gunnel. Det blev en mycket angenäm och trevlig kväll med god mat och glada skratt.
I dag blev det ingen sovmorgon då Gunnar och Petter åkte upp till Blåsjön tillsammans med goda grannar för att fiska, och Moa fick åka buss med morfar till Östersund.
Kvar hemma är alltså jag och Elias som ska fördriva dagen med att putsa vardagsrumsfönstret. Mamma kommer och hjälper mig då fönstren kräver två levande för att få upp gardinerna. Kappan är nämligen nästan 10 meter.
Solen skiner och det känns som att det kan bli en riktigt bra dag i dag också.
Hoppas att ni mina bloggläsare får en kanonhelg.
;O)

1 kommentar:

  1. Känner igen det du beskriver med vänner som man träffar sällan - visst är det skönt att kvalitet går före kvantitet!?!

    Förresten, kan du inte skicka lite städenergi till mig??? Får nog mobilisera och sätta igång NU! :)

    SvaraRadera