Leendet du sänder ut vänder åter till dig
torsdag 1 oktober 2009

Nu har jag försökt kopiera en bild på George i Grey´s anatomy sedan i går, men bilderna verkar vara kopieringsskyddade :o(
Jag blev överlycklig i går att denna underbara serie började igen. Det slutade ju så spännande i våras. Och visst, jag grinade en skvätt i går också. Det känns lite trist att George är borta ur serien, men allting varar tyvärr inte förevigt. Däremot så kändes det som en gnista tändes när Izzy visade på tillfriskning.
I dag har det varit en stor dag på Strömbacka 2. Vi bytte namn till Granbacken och hade en trevlig cermoni för de boende och deras anhöriga. Vi hade till och med sidenband som vi klippte för att göra det extra högtidligt. Vi hade dukat fint och satt upp ballonger. Vi fick besök av socialnämndens ordförande, vård och omsorgschefen och några stycken till samt Lokaltidningen. Det är roligt att det uppmärksammas tycker jag.
Jag tror att jag kommer att bita mig i tungan många gånger innan jag får in att det heter Granbacken nu, helst när jag ska svara i telefonen.
Nu är det kväll och jag blir så där förlamande trött så jag orkar knappt hålla ögonen uppe.
Det är intensiva dagar. Och det tar ju minst sagt inte slut på göra när man kliver innanför dörren här hemma. Då är det som att börja om.
Dessa barn prövar verkligen mitt tålamod.
De måste ta rekord i att på kortast möjliga tid dra fram så mycket grejer som möjligt.
Snacka om att stöka ner. Jag plockar bort en grej och då kommer det fram två nya.
I morgon är det fredag och jag jobbar till kl. 13, sedan är det heeeelg! Skönt!
Ma synes!

5 kommentarer:

 1. Trevligt ni hörs ha haft... längtar tillbaka många ggr :( trivdes på mitt jobb där osv.Är så glad att jag har så bra kontakt med dig från ström. Önskar dig å de dina en trevlig helg. Många karmar till dig min vän!

  SvaraRadera
 2. Att GA har börjat igen är ngt som jag verkligen längtat efter,avgudaar denna serie:O)
  Ja att ens barn testar tålamodet är ngt som jag leende känner igen,det är tur att dom är såååå söta:O)
  Trevlig helg.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Känner igen detta fenomen som barnen tycks lida av... *S* Hoppas vi kan synas något i helgen Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Maria Näslund2 oktober 2009 22:25

  Hej!!

  Va kul att det finns flera barn som kan dra fram saker och ting :) Inte bara mina. Jag tycker oxå att det är kul att Grey´s börjat igen. Missar inte ett avsnitt!! Jag läser din blogg ofta men kommenterar är jag dålig på :)
  Ha en trevlig helg!
  Många kramar Maria

  SvaraRadera
 5. Hej på er alla! Ni ska veta att jag blir så glad för alla kommentarer. Roligt att du läser min blogg Maria. Jag har tänkt på dig :O)Hoppas att allt är bra med dig.
  Jag önskar er alla en trevlig helg också och en kram till en var/Katarina

  SvaraRadera