Leendet du sänder ut vänder åter till dig
fredag 30 oktober 2009

Den här helgen är det tid för extra eftertanke för våra nära och kära som gått bort.
Tända ett ljus. Minnas. Glädjas åt vackra minnen, men även kanske låta en tår falla.
Att gråta kan vara en ren befrielse. Det lättar på trycket.
Jag har ingen mor eller farförälder kvar i livet. Mormor gick bort alldeles för tidigt. Jag skulle fylla 7 år. Jag minns tyvärr inte så mycket av mormor mer än att hon var väldigt go och snäll.
I tisdags var jag på en storseans med Terry Evans på folket hus. Det var min första seans. Jag gick dit med öppna sinnen. Jag hade ingenting att gemföra med och jag har inte suttit fastklistrad framför tv´n när program om andar och väsen sänts.
En liten förhoppning hade jag trots allt om att kanske få kontakt med min mormor, för det är nog henne som jag trots allt kände en närmare samhörighet med när hon levde. Kontakt fick jag inte, men jag blev en erfarehet rikare. Tårar blandades med skratt. Mycket fascinerande och samtidigt lite kymigt att se hur Terry kunde förmedla saker till personer som bara de döda kunde veta.
Jag kunde inte föreställa mig att det finns ett så stort intresse för sådant här. Salen vi satt i var fylld till sista stolen, och vad jag förstår så var det tryck från fler som hade velat delta den här kvällen.

I dag ska jag åka till Lotta och sätta ett ljus på hennes grav. Sedan ska jag även gå och besöka mormor och morfar samt svärfar (som jag tyvärr aldrig fick träffa) vid deras gravar under helgen.

Jag önskar eder alla en skön och eftertänksam helg.
:O)

2 kommentarer:

  1. Åh så fint... Den här helgen blir lätt ockuperad av Halloween och allt häxerispektakel som hänger med det. Det är bra att påminna sig om att det också är en helg för eftertanke... Kram

    SvaraRadera
  2. Hej min vän, hoppas du haft en skön helg. Vi får träffas snart igen.. Kolla in på min blogg och se min nya klocka..jättegullig, väntar med spänning för att se om du får till någon lista med besökare... Kram Mia

    SvaraRadera