Leendet du sänder ut vänder åter till dig




tisdag 22 september 2009

Middagstips!

Som den fiskälskare jag är så vill jag gärna dela med mig av en riktig favorit
och som jag har kommit på alldeles själv :O)
Laxfilé, pressad potatis och kall romsås
Jag lägger de tinade laxfileérna i en form och häller över Caj P´s grillolja lime så att det täcker laxfileérna och låter de stå i kylskåpet någon timme.
När de ska tillagas sätter jag ugnen på 225 grader. Sedan brukar jag ta bort överflödigt grillolja, peppra med citronpeppar och ringla lite flytande margarin runt omkring laxen.
Jag brukar skala potatisen och låta det börja koka innan jag sätter in laxen i ugnen.
Under tiden gör jag den kalla såsen:
2 dl. creme fraiche, en burk röd rom, röd lök och dill.
Barnen gillar hollandiesås så det passar också bra till om man vill.
Det är jättegott med en liten sallad med fetaost och tomater (ev. soltorkade tomater) till.
Snålvattnet rinner
;O)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar