Leendet du sänder ut vänder åter till dig
lördag 1 augusti 2009

En märklig känsla sköljde över mig i kväll då Gunnar sa att han skulle ta med alla barna och åka upp till Strand och sova där tillsammans med Anders och hans 2 tjejer.
Jag hade räknat med att Elias skulle vara hemma med mig i alla fall.
I stället blev jag helt ensam.
Vad skulle jag göra då?
Men det gick inte länge förrens jag stod med flera göromål i händerna. Det finns ju faktiskt hur mycket som helst att göra. Samtidigt så var det kanske nu som jag skulle passa på att just inte göra någonting, men som den person jag är så kan jag ju inte bara sätta mig ner på en stol.
Jag började röja på Moas rum och flyttade ut allt sådant som hon inte har lekt med på länge till lekstugan. Tänkte att det får Elias och hans kompisar bättre nytta av där. Sedan åkte jag och skulle köpa mig en sushi på konsum, men det fanns ingen så då fick det bli något liknande.
När jag kom hem satte jag på Allsång på Skansen som Gunnar hade varit snäll och spelat in när jag var på bilbingo för två tisdagar sedan.
Det liksom bara rann på mig vad jag skulle göra av all tid som jag helt plötsligt fick över och förvalta helt själv.
Lite senare i kväll kommer Maria hit och ska titta på en film med mig, dricka te och smaska på en bit kladdkaka som blev över från i går.

3 kommentarer:

 1. Låter som en mysig kväll :o)) Jag är lite förvånad att det finns kladdkaka kvar - den var ju så supergod så jag trodde barnen satt i sig den idag :o) Återigen, tusen tack för igår - det var jättetrevligt att få komma till er i stugan och bli bjuden på en så utsökt middag!!
  Kram
  Towa

  SvaraRadera
 2. Oh vad skönt att få"egen tid" och ibland så är det faktiskt skönt att använda den tiden till att ex röja...men du hinner ju med både nytta och nöje:O)
  Varm hälsning från edinge

  SvaraRadera
 3. Du är värd att få egen tid men visst blir det tomt. Jag brukar bli handlingsförlamad men så efter en stund så sätter jag igång med lite större projekt såsom ditt med att röja. Skönt när det är gjort.
  Hoppas ni fick en trevlig kväll!!!
  Kram

  SvaraRadera