Leendet du sänder ut vänder åter till dig




måndag 30 september 2013

Det är bara att inse, jag hinner inte med bloggen i den utsträckning som jag skulle vilja.
Det är nästan så att jag får dåligt samvete ibland när det har gått många dagar och jag inte har varit in och bloggat, läst era bloggar och kommenterat. Jag är ju lite rädd att ni ska tro att jag har glömt bort er. Jag hoppas att ni inte känner så, för det är verkligen inte så.
Jag tror att ni vet hur mycket jag uppskattar era kommentarer.
Jag tycker om er feedback. 

Ytterligare en vecka tillsammans med våra barn har passerat. Tomas och jag konstaterade i går kväll att den har gått otroligt fort.
Det har varit en vecka fylld med mycket kärlek, tårar, skratt, tjat, gnäll, morgontrötta/sura barn och vuxna, träningar, ett febrilt letande av kläder och prylar som ingen har en aning om vart de har lagt det, mys, läxor, tjafs, tvätt, pussar och kramar.
En helt vanlig vecka helt enkelt. Hur det än är så är det ju så vi vill att det ska vara.
För när de inte är här så är de sakensamma.

I går (söndag) gjorde vi en utflykt för att plocka enris. Vi gjorde upp en eld vid vindskyddet och gjorde mackjärnsmackor, drack varm o´boy och "grillade" marschmallows.
Det var en riktigt fin höstdag.
Vi hittade en tjärvedsstubbe som vi la på elden och det luktade så ofantligt gott.Och barnens fantasi och leklust har/får inga gränser i skogen.
Det är riktigt roligt att höra hur kul de verkligen kan ha tillsammans.

På kvällen ville barnen spela bingolotto, och det blev en riktigt fin utdelning. Av fyra lotter vann de på två, en 5 hundring och två Sverigelotter.

Nu väntar en ny arbetsvecka.
Jag har lyckats vara ledig i 3 helger på raken och det har känts så otroligt skönt och välbehövligt. Det är påfrestande att jobba i stort sätt varannan helg annars. Hur mycket jag än tycker om mitt arbete så kan det bli lite för mycket i bland. Samtidigt så tror jag att jag uppskattar de lediga helgerna mer än många andra kanske gör, som tar dem för given.
Det finns alltid två sidor av allt.

Förutom jobb och lite annat så ser jag fram emot att åka till Örnsköldsvik på torsdag och titta på när Brynäs spöar Modo med Tomas, Petter och Moa. Vi är 3 brynäsare och en modoit. Jag tror och hoppas att Modo får det tufft, trots att de spelar på hemmaplan.
Jag säger som Moa, Modo är ungefär som blodpudding. Då får man tolka det som man vill, men Moa tycker verkligen inte om blodpudding.


Puss & Kram

;O)

9 kommentarer:

  1. Hej Katarina! jag kikar in för att önska dig/er en fin vecka!låter som livet rullar på hos er!! här har jag en ledig dag efter mitt helgpass,skall faktiskt ta en tur till stan o titta på lite kläder ev skor till mig själv ;) ha det gott <3 kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Halljos <3. Jag hoppas ju såklart att Modo vinner, annars blir det en jobbig hemresa med tre brynäsare. Puss puss från din Tomas

    SvaraRadera
  3. Hejsan!

    Vilka fina höstbilder du tagit!
    Här skiner solen och det är sommarväder idag också.
    Ha det så bra under veckan.
    Gun

    SvaraRadera
  4. Vill bara titta in, läsa och ge en stor KRAM <3 och massa kärlek från Linnea.

    SvaraRadera
  5. Hej vännen! Alltid kul att höra av dej...och förstår om du inte hinner blogga!
    Vackra bilder du bjuder på...och kan tro att ni har det mysigt som storfamilj!! Trots att inte allt är en dans på rosor...så på ngt sätt anpassar man sig!
    Önskar dej en mysig kväll!!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  6. Förstår precis det där med allt torv att vara familj, men oj vad man skulle sakna det.

    Klart Modo vinner! Blodpudding är ju jättestort, enkelt och rejält! ;)

    SvaraRadera
  7. Härliga bilder och kul att du har det bra. Kram

    SvaraRadera
  8. Hallå! Härliga vackra höstbilder, jag är en höstmänniska som gillar alla varma färger. Idag har vi ätit blodpudding och de GILLAR vi, gissa vilka vi håller på hi,hi,hi. Kram// Carina

    SvaraRadera
  9. Hejsan

    Tittar in i din blogg och finner lika mysiga och fina bilder som vanligt och ser att ert liv fortsätter i samma mysiga anda.....hoppas ni får en bra vecka.

    SvaraRadera