3 dl. vetemjöl
125 g. margarin
2-3 msk. vatten
Använd en matberedare och blanda till en smulpaj. Vila 1 timme i kylskåp.
Ca. 250 g. aubergine
Ca. 250 g. squas el. zucchini
1 st. röd paprika
1 burk krossade tomater
vitlöksklyftor efter smak (pressa)
Bryn i olja
Fetaost (platt tex. apetina)
Häll i en ugnsform. Skär fetaosten i tärningar och fördela över pajen.
Lägg på smuldegen (alltså ingenting i botten).
Ställ in i ugnen på 200 grader i 20 minuter eller tills degen har fått färg.
Serveras med en god sallad och en klick vitlökssås (Knorrs Garlic)
Jättegott!
Det måste vi prova!!
SvaraRaderaJa visst har vi ett fint namn, klart du kan lägga till bloggen, så gör jag detsamma med din, ha de bra, kram Katarina.
SvaraRaderaHej Katarina!
SvaraRaderaDet receptet såg gott ut, det måste jag nog prova.....
Kram
Lena i Borås