Leendet du sänder ut vänder åter till dig




söndag 8 mars 2009

Vegetarisk paj

Pajdeg
3 dl. vetemjöl
125 g. margarin
2-3 msk. vatten
Använd en matberedare och blanda till en smulpaj. Vila 1 timme i kylskåp.
Ca. 250 g. aubergine
Ca. 250 g. squas el. zucchini
1 st. röd paprika
1 burk krossade tomater
vitlöksklyftor efter smak (pressa)
Bryn i olja
Fetaost (platt tex. apetina)
Häll i en ugnsform. Skär fetaosten i tärningar och fördela över pajen.
Lägg på smuldegen (alltså ingenting i botten).
Ställ in i ugnen på 200 grader i 20 minuter eller tills degen har fått färg.
Serveras med en god sallad och en klick vitlökssås (Knorrs Garlic)
Jättegott!






3 kommentarer:

  1. Ja visst har vi ett fint namn, klart du kan lägga till bloggen, så gör jag detsamma med din, ha de bra, kram Katarina.

    SvaraRadera
  2. Hej Katarina!
    Det receptet såg gott ut, det måste jag nog prova.....
    Kram
    Lena i Borås

    SvaraRadera